Iskustva

Ivana, Split

Dr. Jelka je vrhunski doktor, ali prije svega divna, brižna, velikodušna osoba.
Jako sam sretna i zahvalna što sam pronašla holističkog liječnika poput nje. I uistinu od prvog dolaska pa sve do sada, bila mi je velika pomoć i oslonac u iscjeljivanju na svim razinama moga bića. Jedno skroz drugačije iskustvo o kojemu sam samo maštala, dok se nisam susrela s njom i krenula u homeopatsku terapiju i iscjeljivanje. Teško mi je opisati riječima sve pozitivne dojmove i iskustva kojima sam svjedočila od kada dolazim kod nje. Hvala vam od srca na svemu.
Zahvalna na svoj pomoći, usmjerenju, savjetima i podršci.
Tajnica Ivana je također izuzetno toplo i jako ugodno, profesionalno biće.
Hvala objema što ukazujete svojim izuzetnim radom i pristupom, da je bez obzira na izazove, kojih je vjerujem mnogo, i dalje moguće biti prvenstveno čovjek i božanska iskra u ovoj realnosti života.
Toplo preporučam doktoricu i svako dobro želim u daljnjem radu, praksi i životu općenito.


Duška, Solin

Nakon operiranog karcinoma i prve "ture" zračenja, počela sam zdravstveno tonuti, nizala upalu na upalu, antibiotik na antibiotik. Čula sam i znala za dr. Milić ali nekako sebe nisam mogla uvjeriti da bi mi ona mogla pomoći.
Kad sam doslovce potonula i fizički i psihički, obratila sam se dr. Milić i nakon intervjua s njom, nakon samo jedne ture onih famoznih granulica ja sam se vratila na posao drukčija, izliječena, puna vjere u sebe i do danas a dugih 12god. je prošlo, ja antibiotik nisam uzela ni za što. Za sve šta me muči, za svaku prehladu, virozu, upalu, nesigurnost, pa i svaki strah, a danas je itekako prisutan, moj izbor, ali i izbor mog sina i supruga je dr. Milić.
Hvala joj od srca za svaku divnu riječ kojom nas ohrabri, za svaki lijek kojim nas izliječi i za svaki savjet kojim nas obogati.
Hvala joj od ♥️ što postoji.♥️


Ana, Zadar

Idem kod Dr. Milić gotovo 10 godina. Doktorica ima vrlo profesionalan i empatičan pristup. Homeopatija mi je značajno pomogla kod kroničnih i akutnih stanja kao što su hipotireoza, alergije, komplikacije na očima, ali i kod viroza, upala itd. Neki od zdravstvenih problema su potpuno nestali, a neki su se značajno poboljšali. Često su bili dovoljni samo homeopatski pripravci, pa konvencionalna medicina nije bila niti potrebna, a ponekad su homeopatski pripravci pomogli učinku konvencionalne terapije. Od liječnice redovito dobivam preporuke za prilagodbu prehrane i dodatke prehrani koje bi bilo dobro uzimati, sve vrlo individualno i prilagođeno osobi i trenutnom zdravstvenom stanju. U hitnim slučajevima liječnica je dostupna u svakom trenutku. Preporučam svima :)


Nikola, Split

Dr. Milić je valjda jedini doktor kod kojeg odlazim bez ikakvog stresa i nelagode. Sve od njenog pristupa znanju do rješenja i savjeta je na visokoj razini. Homeopatiju preporučam svima jer se ljudima pristupa holistički i problemi se rješavaju iz korijena. Grubo rečeno, nakon odlaska kod homeopata nemate osjećaj da ste komad mesa s nekom greškom, već shvatite da ste puno kompleksnije biće i da vaš problem ima izvorište negdje dublje, često emocionalne razine. Da ne bude zabune, iz mog iskustva i iz iskustva meni bliskih i poznanika, jednako se uspješno liječe emocionalni i fizički problemi. Preporučuje se.


Aleksandra, Zadar

Ne mogu dovoljno nahvaliti učinak homeopatske terapije dr. Milić. Terapija je pažljivo osmišljena, 100% individualna. Uzimala sam dvije vrste pripravaka ( u različito vrijeme) za različite bolesti. Oba moja problema su 90% rješena. Rezultat smatram izvrsnim. Kvaliteta života je neopisivo bolja. Još ćemo se družiti 😀
Hvala vam puno!


Fani, Split

Dr. Milić je naš obiteljski liječnik više od 10 godina. I ona i asistentica Ivana uvijek su vrlo ugodne i uslužne. Dr. Milić posjeduje izuzetno široko i duboko znanje ne samo o homeopatiji već i o drugim aspektima života, što ovaj centar za homeopatiju čini jednim od najboljih u regiji. Toplo bih ga preporučila svakome.


Sanja, Split

Imali smo vrlo ugodno i profesionalno iskustvo i nadasve korisno. Zahvaljujući, između ostalog, homeopatiji spriječili smo razvoj vrlo teške bolesti dišnog sustava kod djeteta. Uz to, osjećaj da liječnika zanima cjelokupno zdravlje, a ne samo fizičko. Nakon pregleda osjećate se mirnije jer znate da se uz pravilan pristup bolest može izliječiti, te da lijekovi neće izazvati nuspojave koje će opet biti temelj za stvaranje nove bolesti. Potrebno je samo biti strpljiv jer prirodan način liječenja zahtijeva vrijeme i angažman.


Tihana, Split

Homeopatija mi je puno pomogla kod simptoma za koje zapadna medicina uglavnom nema specifično rješenje, npr. nesanica, tjeskobne misli, ali i alergije, hipotireoza. Djelovanje homeopatskih lijekova toliko je snažno da se vrlo brzo može osjetiti poboljšanje na fizičkom i emocionalnom planu. Tijekom tretmana Dr. Milić je vrlo stručna, vrlo konkretno i stručno ukazuje na uzroke bolesti i zajedno s pacijentom radi na izlječenju. Ona je definitivno doktorica kojoj ću se uvijek iznova vraćati.


Vid, Hvar

Dobra usluga, vrlo pristupačni i žele pomoći. Pogođena terapija odradila svoje, puno pomogla.