Partnerstvom do zdravlja kroz homeopatski intervju

Homeopatski intervju je ključna točka susreta i vrlo važna u životu ne samo pacijenta nego i liječnika. To je susret dvaju bića u pravo vrijeme na pravom mjestu sa svrhom.

Prof. G. Vithoulkas

Homeopatski intervju s klijentima prvenstveno obavljamo uživo.

U izminmim situacijama, kada okolnosti ne dozvoljavaju susret uživo, intervju obavljamo putem video poziva (skype ili whatsapp). Za homeopatski intervju/pregled, klijent treba izdvojiti dovoljno vremena jer isti traje znatno duže nego u konvencionalnoj liječničkoj praksi; za akutna stanja prosječno 30 - 45, a za kronična 90 - 120 minuta.

Homeopatski intervju nam pomaže u dubinskom razumijevanju osobe i odabiru njenog jedinstvenog homeopatskog lijeka.

U intervjuu će nas tako pored detalja vaše osobne anamneze, tj. svih simptoma i znakova do u detalje (lokacija, osjet, širenje, modaliteti, prateći simptomi) također zanimati i vaš životni stil i navike, stresni čimbenici koji ga mijenjaju i na njega utječu, vaša priroda/osobnost u zdravom stanju kao i na koji način se se ona promijenila od kada ste se razboljeli.

Što volite i ne volite, što vam smeta i pomaže, vaše osjetljivosti i strahove, osobnu i obiteljsku povijest bolesti, tjelesne funkcije (apetit, žudnje za određenom hranom/okusima, žeđ, termoregulacija, spavanje, eskretorne funkcije, libido, mjesečni ciklus kod žena) i dr.

Ovaj pažljivo razrađen pristup se naziva "individualizacija". Neki ljudi mogu smatrati da su ova pitanja nevažna te će možda pokušati izbjeći odgovor ili dati krive odgovore, ali oni koji znaju kako homeopatija djeluje, ispričat će sve do detalja iskreno.

Iako je ovaj postupak dugotrajan, daje prekrasne rezultate jer takva proskripcija djeluje duboko i donosi dugotrajnu dobrobit pacijentima.

Prijava za informativni razgovor s dr. Milić 

(besplatno do 15 min)


    Prijava za prvi intervju (1,5-2 h)